banner akkumulátorok

Előbb-utóbb sajnos a legjobb akkumulátorok is elérnek életciklusuk végére, és amikor egyre gyakrabban mutatják az elöregedés jeleit, ideje újat vásárolni.

Amennyiben ez nem professzionális szaküzletben történik, az számos kellemetlenséget okozhat, például sok webshopban árulnak hamis, rossz minőségű vagy épp túltárolt (raktárban elöregedett) akkumulátorokat. Az Akku-Elemben azonban garantáltan nem csalódik. Több, mint két évtizedes szakmai tapasztalatunknak köszönhetően igazán otthon vagyunk az akkumulátorok és elemek területén, ebből adódóan nem csupán a minőséget garantáljuk, de a különböző típusok rengetegéből is segítünk kiválasztani az Önnek megfelelőt.

Például, ha jellemzően sok fogyasztót használ autójában, például komolyabb autó hifi vagy légkondi, a magasabb ár mellett is megérheti egy, a gyárinál nagyobb akkumulátor, ugyanis így hosszabb élettartamra számíthatunk, miközben a legtöbb autóban van erre elegendő hely. Minden akkumulátorunkra 6-12 hónap garanciát vállalunk, azonban ha kizárólag a legjobbal elégszik meg,  egy Banner akkumulátor lesz az, ami mindenképpen szóba jöhet.

A Banner akkumulátor gyártója, az osztrák Banner Batterien közel hét évtizedes múltra tekint vissza, és olyan autóipari óriások gyárainak szállít be termékeket, mint a Mitsubishi, Audi, Volvo, Mercedes, KTM, BMW vagy Skoda. A piacon a lehető legjobb minőséget képviseli, termékeik nem csupán hosszú élettartamukról híresek, de arról is, hogy könnyedén ellenállnak a sivatagi hőségnek és a sarkköri, extrém hidegnek is. Menjen biztosra Ön is egy Banner akkumulátorral!