irodaköltöztetés

Amikor elindítunk egy céget, akkor nem az az elsődleges gondunk, hogy mekkora az irodánk, hanem az, hogy minél többen megismerjenek bennünket.

Így a kezdetekben csak egy kis irodába költözünk minimális alkalmazottal, ezzel csökkentve a kiadásainkat.

Az idő múlásával, ahogy elkezdünk növekedni, bizony rádöbbenünk, hogy már nincs elegendő helyünk, főleg nem ahhoz, hogy új kollégákat vegyük fel. Így kénytelenek vagyunk egy nagyobb irodába költözni, ahol mindenki kényelmesebben elfér, és bőven van hely a fejlődéshez és a növekedéshez.
Persze nem egyszerű feladat egy irodát elköltöztetni, hiszen sok drága gépet és bútort kell biztonságosan átszállítani az új helyére. De ha van hozzá profi segítségünk, akkor gyorsan és hatékonyan fog menni a költözés.

Az iroda költöztetés alkalmával, biztosak lehetünk abban, hogy megfelelő tapasztalattal rendelkező csapat fog megérkezni hozzánk, akik egy alapos helyszíni felmérés után, elkezdik a költözés megszervezését. Hiszen ebben az esetben az idő is sokat számít, ugyanis nem állhat a munka hetekig egy költözés miatt. Persze egy ekkora költözés nagyon sok stresszel jár, de ne aggódjunk, mert ha a megfelelő csapat van mellettünk, akkor ők minden terhet levesznek a vállunkról. Amiatt pedig nem kell aggódnunk, hogy az iratok vagy az egyéb dokumentumok összekeverednek pakolás közben, mert minden úgy fog átkerülni az új helyére, ahogyan az a régi irodában volt.

A költöztetés árak nagyon kedvezőek, ezért ne tartsunk attól, hogy hatalmas kiadás lenne a számunkra. Persze több mindentől függ az ár, ezért minden esetben szükséges egy helyszíni felmérés a költözés előtt, mert csak ezután tudják a megfelelő árakat kikalkulálni a szakemberek.

Amikor végre minden megérkezik az új helyére, és elkezdünk dolgozni az új irodába, akkor rögtön érezni fogjuk, hogy jó döntést hoztunk, amikor a költözés mellett döntöttünk. Hiszen sokkal jobban teljesítünk világos és nagy terekben, és így már semmi nem fog az utunkba állni, hogy több munkatársat vegyünk fel, és még sikeresebb legyen a cégünk.

Persze egy ekkora költözést lehetetlen profi segítség nélkül végigcsinálni, ezért egyedül soha ne vágjunk bele. A megfelelő céggel és csapattal, viszont szinte gyerekjáték lesz a folyamat, ezért bízzunk meg bennük bátran, mert biztosan elégedettek leszünk a munkájukkal, és a későbbiekben is biztosan velük fogunk együttműködni, ha újabb költözésre kerülne sor.