detektív rácsok

Amennyiben otthonát, esetleg üzletét vagy raktárát védené az illetéktelen behatolóktól, számos lehetősége van.

Egy riasztó beszereltetése kézenfekvő megoldás lehet, azonban az mechanikai védelemmel kombinálva lesz igazán hatékony. Egy épület mechanikai védelmét legkönnyebben biztonsági rácsokkal növelhetjük.

A detektív rácsok a legrégebbi és leginkább bevált biztonsági rácsok közé tartoznak. Több, mint egy évszázada létező típus, így rendkívül kiforrott, bevált konstrukció. Megbízható külső és belső védelmet nyújt családi házak és üzletek mellett garázsok, bankok és más intézmények számára is. Motoros mozgatás mellett kézi erővel is működtethető, így egy esetleges áramszünet esetén is tökéletesen használható marad. Rádiós vezérléssel vagy kulcsos kapcsolóval szerelt változatok is készülnek, amik áramkimaradás idején kuplungszerkezettel oldhatók mozgatás előtt.

A detektív rácsok nem igényelnek komoly karbantartást, a levezetők rendszeres zsírozása esetén évtizedekig megbízhatóan működnek.

Ez részben anyagának is köszönhető, ami 8 mm-es masszív köracél, amit ráadásul galvanikusan horganyoztatunk, hogy ellenálljon az oxidációnak is. A detektív rácsok készülhetnek saválló acélból is, szintén 8 mm-es anyagvastagsággal.

Detektív rácsokért, illetve más típusú biztonsági rácsokért is forduljon bátran a Pető Védelem Kft-hez!

A Pető Védelem Kft. több évtizedes múltra visszatekintő cég, aminek a neve a hosszú évek alatt összeforrt a tapasztalattal és minőséggel. Főként lakatosipari termékek gyártásával, értékesítésével és szerelésével foglalkozunk. A masszív biztonsági rácsok mellett keressen minket garázsmegoldásokért, úszókapukért, kemencékért vagy ipari kapukért is. Ha bizonytalan, hogy Önnek pontosan melyik termékünk igazán ideális, ingyenes felmérésünk keretében segítünk a választásban.  Termékeinket nem csupán legyártjuk, de fel is szereljük, amire hosszútávú garanciát vállalunk. Magánszemélyek mellett viszonteladókat is szívesen látunk leendő ügyfeleink között.