Mivel egy költözés nem csupán abból áll, hogy ingóságainkat felrakjuk egy teherautóra, majd azt elszállítjuk új otthonunkba, olyan költöztető cégre van szükséged, ami teljes körű szolgáltatást nyújt.

Amennyiben a Bauer Teherrel költözöl, minden problémád egy csapásra megoldódik a költözéssel kapcsolatban. A legnagyobb óvatossággal és szakértelemmel szállítjuk el minden holmid, gondosan vigyázva mindenre, a legnehezebb bútoroktól a törékeny apróságokig. Garantáljuk, hogy minden holmid sérülésmentesen, eredeti állapotában fog megérkezni.

A költöztetés pakolással jár, amire szintén nem lesz gondod, amennyiben teljes körű szolgáltatásunkat választod. Ebben az esetben gyakorlatilag semmi dolgod, hiszen mi mindent önállóan és szakszerűen bedobozolunk. Megérkezéskor természetesen ki is pakolunk, majd irányításoddal be is rendezzük otthonod; a bútorokat és a csomagokat is a helyükre rakjuk. A költöztetés pakolással közel sem számít luxusnak, hiszen nem jár felárral; ugyanis szokásos óradíjban történik.

Emellett kérhetsz részleges pakolást is, amikor csak bizonyos helyiségek vagy holmik csomagolását bízod ránk, míg a többiről te gondoskodsz.
Természetesen csomagolhatsz önállóan is, de ezt csak viszonylag kevés ingóság és kis lakás esetén érdemes a költözés napjára hagyni. Ha nagyobb házról vagy irodáról van szó, mindenképpen ajánlott legalább egy nappal korábban bedobozolni mindent. Ha te csomagolsz, akkor sem kell dobozok, fóliák és egyebek után rohangálnod, hiszen tőlünk mindent beszerezhetsz, akár két héttel a költözés napja előtt.
Jól tudjuk, hogy a minőségi szolgáltatások sem érnek semmit, ha azok a többség számára megfizethetetlenek. Éppen ezért áraink mindig alacsonyak és korrektek.

Híresek vagyunk arról, hogy nálunk nincsenek rejtett költségek, és nem számolunk fel sem emeletdíjat, sem hétvégi felárat.

Ha a fuvar Budapesten belül megy végbe, az ár állandó alapdíjból és óradíjból tevődik össze. Vidéki költöztetés esetén is csupán kilométer díjjal és óradíjjal kell számolnod.
Ebből következik, hogy árajánlataink nem csupán egyszerű számok, hanem tételes elszámolások, amiket bármikor ellenőrizhetsz.