koltoztetes parkolassal

Egy költözés sohasem kis munka, vagy egyszerű feladat, azonban, ha a megfelelő szakembereket választod, akkor minden úgy fog menni, mint a karikacsapás!

Amennyiben a Bauer Teherrel költözöl, biztos lehetsz benne, hogy minden ingóságod tökéletes épségben fog megérkezni új helyére. Garantáljuk, hogy legyen szó akár értékes hangszerekről, akár érzékeny elektronikai cikkekről vagy akár egy már nem túl értékes, kicsit kopottas fotelről, mi minden holmidra kiemelten fogunk figyelni és vigyázni. Több, mint három évtizedes tapasztalatunkban és makulátlan szakmai hírnevünkben megbízhatsz te is; a nemzetközileg elismert vállalat, a Siemens már megtette, ugyanis cégünk a Siemens hivatalos bútorszállítója immár hosszú évek óta.

Azonban mivel professzionális költöztető cég vagyunk, nem egyszerűen csak felrakodjuk a bútorokat és új otthonodba szállítjuk, hanem teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Ezért a költöztetés pakolással is a szolgáltatásaink közé tartozik. Minél több a holmi, annál inkább elkél a profi segítség. Otthonod vagy irodád szakszerűen becsomagoljuk önállóan is, de mivel rugalmasak vagyunk, lehetséges részleges csomagolást is kérni. Ilyenkor te bedobozolod, amit mindenképpen magad szeretnél, a többit viszont ránk bízhatod. Természetesen a pakoláshoz szükséges dobozok, fóliák és egyéb csomagolóanyag miatt sem kell aggódnod egy percig sem, mivel tőlünk minden beszerezhető abban az esetben is, ha önállóan csomagolnál. Az eszközök kiszállítása ráadásul díjtalan, és akár már két héttel a költözés előtt kiviszünk neked mindent, hogy legyen elég időd mindenre.

Amiatt se fájjon a fejed, hogy a költöztetés pakolással drága lesz. Mivel a megrendeléseket folyamatosan kapjuk, ezért a magas minőségű szolgáltatásokat is képesek vagyunk alacsony, korrekt árakon biztosítani. Ráadásul a csomagolásért sem számítunk fel külön díjat, mivel azt egyszerűen a költöztetés szokásos óradíjában végezzük.

Áraink egyébként is korrektek és visszakövethetőek.

Nincsenek apróbetűs részek, rejtett költségek és átláthatatlan árképzés. Budapesti költözéskor az állandó alapdíjon kívül óradíjjal kell csak számolni, vidéki fuvar esetén pedig csupán kilométer díjjal és az óradíjjal. Árajánlatunkat előre elküldjük írásban is.
Ha van rá lehetőségünk, azonnali megrendeléseket is vállalunk, azonban fontos tudni, hogy naptárunk hamar betelik, különösen a hétvégi és hóvégi időpontok, ezért mindenképpen érdemes néhány nappal korábban megrendelni a fuvart.