prémium oxy póthaj

Ha a mindennapokban elégedett vagy rövid vagy épp göndör frizuráddal, de kedveled a változatosságot és időnként szeretnél egy szép lófarkat, azonban a hajad nem tudod összefogni, csak nézz be az Oxy Extension webáruházba!

A kiválasztott póthaj copf segítségével nem kell várnod, akár már holnap csinos lófarkad lehet. Az Oxy póthaj copf használata a legkisebb mértékben sem számít bonyolultnak, pár perc alatt felteheted magadnak akár az esti buli előtt is, de viselheted iskolában, munkahelyen vagy bárhol, ugyanis a reggeli készülődésed ideje sem lesz jelentősen hosszabb a felcsatolása miatt.

A csatok teljes mértékben a hajad takarásában vannak, ennek köszönhetően gyakorlatilag láthatatlanok.

A csatok nem csupán láthatatlanok, hanem polimer-bevonatuknak és remek minőségüknek hála a legcsekélyebb mértékben sem károsítják hajad, így annak egészsége miatt sem kell aggódnod, szemben például a ragasztással vagy a varrással. Számos gyönyörű, természetes szín közül választhatsz, mint a világosszőke, gesztenyebarna, hamvas barna, csokoládé barna, kávébarna, sötét barna, természetes fekete vagy koromfekete, továbbá minden  póthaj copf remek minőségű, kezeletlen emberi hajból készült.

A speciális előállítási módszernek köszönhetően a szálak egyenletes hosszúságúak, nem hullanak vagy csomósodnak.Bűvöld el környezetedet új póthaj copfoddal akár már holnap!

Bővebben a prémium minőségű csatos póthajról: www.oxyextensions.hu/premium-csatos-pothaj