gépkölcsönző

A por és a kellemetlen szagok eltüntetése a szőnyegekből nagy kihívást jelent, a foltok pedig még nehezebbek.

A boltban kapható kárpittisztító habok és samponok kisebb szennyezettség esetén hatásosak lehetnek, de legtöbbször nem hozzák meg a várt eredményt még alapos dörzsöléssel sem. A száraz porszívózás is csak a felső porréteg nagyját távolítja el, a kárpit szálai közé ragadt koszt azonban nem.

A kárpitok kézi tisztítása tehát általában nem éri meg a befektetett energiát és pénzt.

A leghatékonyabb megoldás egy professzionális takarító készülék bevetése. Egy ilyen gép sokba kerül és egy átlagos család számára nem is éri meg megvásárolni – hiszen nem minden hétvégén fertőtlenítjük át az egész lakást – sokkal gazdaságosabb a kárpittisztítógép kölcsönzés Budapest bármely kerületében. Amikor úgy gondolja, nagytakarítást szeretne tartani, csak hívja a Szabó Gépkölcsönzőt és mi kivisszük a takarítógépet a megbeszélt időpontban a megadott címre.

A Kärcher szőnyegtisztítógépei kiválóan alkalmasak padlószőnyegek, autókárpitok, kárpitos bútorok, fotelek és ülőgarnitúrák, valamint ágybetétek és matracok mélytisztítására is. Ha van háziállat a lakásban, mindenképp ajánlott a használata, hiszen fertőtlenít. Ugyanígy kisgyermekes családoknál és allergiás személyeknél is hatásos.

A gép meleg tisztítószeres vizet használ, a szennyes vizet pedig külön tartályba gyűjti.

Használata rendkívül egyszerű, könnyű mozgatni és takarítani vele. A kárpittisztítás során a felületeket megtisztítja a látható és láthatatlan szennyeződésektől, a dohányfüsttől, kellemetlen szagoktól. Meglátja Ön is, a lakást mintha újjá varázsolták volna! A kárpittisztítógép kölcsönzés Budapest valamennyi kerületében kedvező házhozszállítással vehető igénybe.