adójogász

Megbízható és szakszerű jogi képviseletet nyújtunk ügyfeleinknek immár több, mint tizenöt éve.

Csapatunk jelentős része korábban az adóhatóságokkal (NAV, korábban APEH) állt munkaviszonyban, így ezek működéséről felbecsülhetetlen tapasztalatokat szerzett. Ennek megfelelően többségük rendkívül sikeres adójogász, aki elsősorban adózási problémákra szakosodott. Ilyenek például a felszámolással, könyvvizsgálattal, vagyonosodási vizsgálatokkal, jövedéki ügyekkel, szerződések adójogi megítélésével kapcsolatos ügyek. Természetesen adóellenőrzés esetén is számíthat szakértelmünkre.

A NAV évente több, mint harmincezer adóellenőrzést folytat le, így meglehetősen gyakori eljárásnak számít, amire nem árt felkészülni. Adóellenőrzés során számos joga és kötelessége van az adózónak, amit igazán csak egy tapasztalt szakember lát át. Jogi képviseletet fogadni különösen akkor ajánlott, amikor a NAV előzetes értesítés nélkül hívja fel a céget egy konkrét kérdés kapcsán nyilatkozattételre. Ez általában arra utal, hogy az adott ügyben valamilyen problémára bukkantak.

A pénz- és adóügyek mellett a gazdasági büntetőjog területén is otthon vagyunk. A gazdasági bűncselekmények köre igényli talán a legnagyobb felkészültséget az összes bűncselekményi kategória közül. Ennek oka, hogy a hatékony védelmi taktika kidolgozásához nem csak a büntetőjog szabályainak ismerete elengedhetetlen, hanem az egyes gazdasági eseményeket, területeket szabályzó ágazati jogszabályokat is ismerni kell. A költségvetési csalás, vagyis az adócsalás, a sikkasztás, hűtlen kezelés és a csődbűncselekmény tartozik például a gazdasági bűncselekmények körébe.

Kártérítési ügyek képviseletét is irodánkra bízhatja, méghozzá mind a hozzátartozói, mind a károsulti oldalról.

Amennyiben hozzánk fordul, garantáltan egy sikeres és tapasztalt biztosítási szakjogász látja el a biztosítási és kártérítési ügyének jogi képviseletét. Számíthat ránk többek között üzemi balesetek miatti kárigények, illetve munkajogi kártérítési igények érvényesítésében is, de a közlekedési baleseteket követő kárigények érvényesítése során is jól jön egy képzett szakember segítsége.
Keressen minket bizalommal!