porszívó

Szőnyegeink, ülőgarnitúráink óhatatlanul fakulnak, koszolódnak az évek során, még ha vigyázunk is rájuk.

Előfordul, hogy véletlenül kiborítjuk az italunkat, vagy a gyerekek összekenik csokival a kanapét, sáros cipővel lépünk a szőnyegre stb. Ezek hétköznapi „balesetek”, amik sajnos foltot hagyhatnak a kárpitokon. Ilyenkor jönnek a jól bevált házi praktikák, bolti szerek, amikkel vagy sikerrel járunk, vagy bosszankodunk az eredménytelen próbálkozás és a kidobott pénz miatt. A kézi tisztítással inkább kisebb, nem túl mély foltok eltűntetésében járhatunk sikerrel, de ha egy poros, fakó, vagy mélyen szennyezett padlószőnyegről van szó, már érdemes komolyabb eszközhöz folyamodni.

A mélytisztítást legegyszerűbben és leghatékonyabban egy szőnyegtisztító géppel lehet elvégezni.

Nem mindegy viszont a gép teljesítménye, a tisztítószer minősége és a víz felviteli módja. A Kärcher ipari takarítógépei képviselik mindazt a technológiai és minőségi színvonalat, mely által könnyedén megtisztíthatjuk a koszos felületeket. Mivel nagy és drága készülékről van szó, legjobb, ha a kárpittisztítógép bérlés mellett döntünk. Budapesti Kölcsönzőnktől kaució nélkül, ingyen házhozszállítással vehető igénybe a gép, amit használhatunk szőnyegek, ülőgarnitúrák, kárpitozott bútorok, ágymatracok, autóbelsők fertőtlenítésére is.

Ez a sokoldalú takarítógép a szőnyegbe tapadt port és poratka ürüléket, zsíros, olajos foltokat is feloldja és felszívja. Kárpitjai szinte újjászületnek, a lakásban a levegő felfrissül, ha kipróbálja a Kärcher készüléket. Kárpittisztítógép bérléssel forduljon hozzánk bizalommal!