műköröm építés

A szépségipar egyre jobban fejlődik, hiszen az emberek egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a megjelenésükre.

A hölgyek számára, pedig már nem csak a szép smink és frizura a fontos, hanem az ápolt és szép kéz is. Így egyre többen járnak műkörmöshöz, hogy a körmeik is szép ápoltak legyenek. Ezért a szakemberek számára is nagyon fontos, hogy tartós és minőségi anyagokkal dolgozzanak, hogy minden vendégnek tökéletes körmöket készíthessenek.

A műkörmösök biztosan rengeteg terméket kipróbáltak már, hogy megtalálják azt az anyagot, amivel a legjobban tudnak dolgozni a mindennapokban. Hiszen nem csak az a fontos, hogy tartós legyen a végeredmény, hanem az is, hogy mennyire tudnak vele könnyen és gyorsan dolgozni.

Ha egy igazán jó anyagot keresnénk, akkor az acrylgel biztosan megfelelő választás lesz a számunkra.

Ugyanis az anyag nagyon tartós, de emellett nagyon könnyen lehet vele dolgozni, így a vendégek és a szakemberek is jól fognak járni vele. Az acrylgel többféle színben megtalálható, így a közkedvelt francia körmöket is könnyedén elfogjuk tudni vele készíteni. Az anyag nem folyik, így egyszerre több körmöt is eltudunk vele készíteni, amivel nagyon sok időt nyerhetünk a mindennapi munkánk során. Kombinálható porcelán és zselé anyaggal is, így bármilyen vendégen használhatjuk, ami lefogja egyszerűsíteni a munkánkat.

Az anyag tökéletesen átköt UV és LED lámpában is, csak a megfelelő kötési időt kell figyelembe vennünk.

Mindegy, hogy rövid vagy hosszú körmöket készítünk vele, mert minden méretben tökéletesen tartós lesz az anyag. Kötés után az acrylgel könnyen reszelhető, ami a műkörmösök számára nagyon kedvező, hiszen így sokkal jobban tudják kímélni a kezeiket, és a formázási idő is jelentősen lecsökken. A körmök megépítése után, gél lakkal is díszíthetjük, hogy még tökéletesebb legyen a kívánt végeredmény.
Mindenképpen megéri ezt az anyagot választani, hiszen nemcsak a mindennapi munkánkat fogja megkönnyíteni, de abban is biztosak lehetünk, hogy a vendégeink minden alkalommal tökéletesen szép és tartós körmökkel fognak tőlünk távozni. Mivel gyorsabban tudunk vele dolgozni, így több vendéget fogunk tudni fogadni, ami a vállalkozásunkat még sikeresebbé fogja tenni. Az acrylgel ára is nagyon kedvező, így az anyagköltésünk sem lesz hatalmas, így sokkal több bevétel fog a zsebünkben maradni.

Ha egyszer kipróbáljuk az acrylgelt, akkor már nem szeretnénk mással dolgozni, ugyanis még a kezdőknek is nagyon könnyű lesz vele a munka. Érdemes a webshopban alaposan körülnézni, mert még nagyon sok minőségi anyagot találhatunk, amik még tökéletesebbé fogják tenni a munkánkat. A rendelés nagyon egyszerű, hiszen csak pár kattintás az egész, az anyagok pedig napokon belül meg is fognak érkezni hozzánk, így biztosan nem fogunk kifogyni a fontosabb alapanyagokból.