Adwords szakértő

Amennyiben szeretnél vállalkozásodnak nagyobb ismertséget szerezni, és természetesen az ezzel járó nagyobb forgalmat, mindenképpen érdemes igénybe venned a Google AdWords szolgáltatását.

A minden nap emberek milliárdjai által használt Googlet talán senkinek sem kell bemutatni; az Adwords a cégóriás online hirdetési rendszere. Rendkívüli népszerűségéhez nem férhet kétség, ráadásul nem egyszerű online hirdetésekről van szó. Hirdetéseink csak azoknak jelennek meg, akik a kívánt kulcsszavakra keresnek rá, továbbá pay per click alapon működnek, tehát csak akkor kell fizetnünk a hirdetésünk után, ha azt a felhasználók meg is nyitják; ennek köszönhetően nincs felesleges reklám.

Egy Adwords kampány viszont tapasztalatot és szakértelmet kíván, ha ezek híján kezdünk bele, nem csak a drága időnket vesztegetjük, de a költségek nagyon könnyen a szükséges sokszorosára emelkednek. Mindenképpen érdemes megbízni kampányunk kezelésével egy AdWords szakértőt.

A KMÜ Marketing releváns szakértelemmel és több, mint hét év gyakorlattal rendelkezik a területen.

Nem egy fullservice ügynökség vagyunk, mi teljes mértékben Adwords kampányokra specializálódtunk. Hivatalos Google Partner státuszunk nem csupán annyit jelent, hogy a Google által is elismert AdWords szakértők vagyunk, de számodra is előnnyel jár: velünk dolgozva a többség számára még elérhetetlen hirdetések bétatesztjeibe is lehetőséged van bekerülni. Szakértelmünkről ingyenesen elérhető konzultációnk segítségével is meggyőződhetsz.