dodo-home-lampa

Otthonunk megfelelő megvilágítása mindig is alapvető fontosságú volt, ezért már az ókorban megjelentek az olajlámpák, mécsesek, majd valamivel később a viaszból készült gyertyák is.

Érdemes megjegyezni, hogy a korábbi évszázadokban az embereknek ma már furcsának tűnő alvási szokásai voltak: nem estétől reggelig aludtak, hanem négy-öt órát aludtak, majd egy-két órára felébredtek, majd ismét aludtak, reggelig. Ez a villanykörte feltalálása után változott meg, amikor megjelent a közvilágítás is.

Erre azonban egészen a 19. századig várni kellett. Ez igen hosszú feladat volt, és bár a század elejétől folytak a kísérletek, és készültek izzólámpák különböző eljárásokkal, a gyakorlatban is használható, tartós lámpát Edison 1879-ben mutatta be. Ezen nagy pillanat előtt rója le tiszteletét Edison retro asztali lámpánk, ami tökéletes hálószoba lámpa lehet otthonodban. Kreatív megjelenésű, elegáns, mégis minimál lámpával leszel gazdagabb, ha megvásárlod. Emellett még természetesen számos gyönyörű, modern, extravagáns, vagy épp visszafogott hálószoba lámpa található kínálatunkban.

A hálószobád megfelelő megvilágítása fontosabb, mint elsőre gondolnád! A hálószoba lámpák nem csupán fényt, hanem hangulatot, meghittséget is visznek a helyiségbe, ezért is fontos, hogy jól válassz. Vakító fényáradat helyett érdemesebb a tompa, meleg fényre törekedni a hálószobában, azonban ha szeretsz az ágyban olvasni, egy állítható fényerejű hálószoba lámpa, amire szükséged van, de akár okos villanykörtéket is választhatsz, amik színét és fényerejét telefonodról is vezérelheted.

A legfontosabb hálószoba lámpa többnyire mennyezeti, azonban más fényforrásokra is szükség van, ilyenek például az éjjeli lámpák, vagy állólámpák.

Ezek együttesen rétegezett megvilágítást eredményeznek.

Nézz be te is a DODO Home webáruházba, ha kiváló minőségű lámpákat, vagy más berendezési tárgyakat keresel! Biztosan nem fogod megbánni, erre garanciát is vállalunk. Amennyiben mégis elégedetlen lennél valamivel, 15 napig ingyen visszaszállítjuk tőled a terméket.