étrendkiegészítő webáruház

Amennyiben az egészséges életmódra törekszel, bizonyára hallottál már arról, hogy mennyire fontos többek között a kielégítő alvás, az elegendő testmozgás és a változatos táplálkozás egészséged megőrzése érdekében.

Azonban egyik sem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre hangzik, hiszen például az emberi szervezetnek számtalan vitaminra és nyomelemre van szüksége, amikhez pusztán az ételekből hozzájutni meglehetősen nehéz.

Szerencsére a WaVita.hu étrendkiegészítő webáruház termékeiből válogatva hozzájuthatsz a szervezeted számára létfontosságú tápanyagokhoz, illetve egész évben támogathatod immunrendszered is.

Étrendkiegészítő webáruházunkban a könnyű tájékozódás és vásárlás érdekében a különböző szükségleteknek különböző kategóriákat hoztunk létre. Példáu0,l ha gyakran vagy indokolatlanul fáradt, és újra energikusnak és frissnek szeretnéd magad érezni, válogass az Immunitás & Energia kategóriából! A Herba-Imuno Komplex nem csupán immunrendszered erősíti, hanem a légutakat is ellenállóbbá teszi, ezért leginkább a hidegebb évszakokban ajánlott. Cinket is tartalmaz, ami elengedhetetlen fontosságú nyomelem, mivel a szervezet számos enzimének alapvető eleme, emellett hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez. A C-vitamin is lényeges összetevője, ami egy alapvető vitamin, és szervezetünk nem képes magától előállítani. A bőr, csontok, fogak, fogíny és porcok egészségének és normális állapotának is feltétele az elegendő C-vitamin.

A testi egészség mellett a mentális egészség is rendkívül fontos. A mai, rohanó, elvárásokkal teli világban a legtöbbünk rengeteg stressznek van kitéve. Az emiatt fellépő mentális fáradtságnak köszönhetően romlik a memória, nő a reakcióidő, illetve nehezebben megy a tanulás. A szellemi frissesség azonban garantált a ginkgo biloba kivonatot tartalmazó GinkoPrim termékekkel. A ginkgo biloba, avagy páfrányfenyő segíti az agy vérkeringését, ezzel javítva a memóriát.

Ha mindig naprakész szeretnél lenni termékeinkkel és akcióinkkal kapcsolatban, iratkozz fel hírlevelünkre!