implantáció

Tudta, hogy a foghiány további egészségügyi problémákhoz vezethet? A hosszú ideig fennálló foghiány elváltozásokat okoz a megmaradt fogakban.

A szervezet megpróbál „kompenzálni”, így az eltávolított fogat határoló meglevők hajlamosak elvándorolni, bedőlni, meghosszabbodni.A gyökerük elveszti stabilitását, csökken a rágóerő, ezáltal lassan elveszíthetjük ezeket a fogakat is.

A győri Dentys fogászati rendelőben lehetőség van többféle tartós, minőségi fogpótlásra is. A legjobb, legkorszerűbb megoldás, amit már a fogeltávolítást követő két napon beül el lehet végezni, az implantátumbeültetés. Az implantátum tulajdonképpen egy műfog, melynek gyökere egy orvosi titán „csavar”. A „csavart” az állkapocscsontba rögzítjük, ám akkor sem kell aggódnia, ha nincs megfelelő csontanyag. Ilyenkorsaját vagy akár csontpótlóanyaggal is meg lehet oldani az állkapocs hiányosságait.

Az implantátumhoz nem kell a meglevő fogakat lecsiszolni, sőt nem is szükséges, hogy legyen szomszédos fog, hiszen nem ahhoz rögzül a fogpótlás. Ha a műgyökér már teljesen begyógyult, lenyomat alapján a fogtechnikai laborban néhánynap alatt elkészül a végleges fogpótlás, ami rákerülhet a gyökérre. A fog teljesen természetes hatást kelt, hiszenmind színben, mind formában pontosan illeszkedik a fogazat többi részéhez.

A fogimplantáció egy összetett, szakértelmet igénylő fogorvosi beavatkozás, melyet tapasztalt kollégák végeznek. A Dentys a legmodernebb eszközökkel és kiváló szakemberekkel áll az Ön rendelkezésére fogai és szájürege egészségének, és ragyogó mosolya megőrzésének érdekében.