HP toner

Amikor nyomtatójából kifogyóban van a tintapatron vagy a toner, az Online Toner a lehető legjobb hely, ahol ezeket pótolhatja.

Minden jelentősebb nyomtató márkához kínálunk termékeket; többek között a Dell,Canon, IBM, Philips, Ricoh, Oki vagy Toshiba elterjedtebb típusaihoz. A számtalan lehetőség ellenére sem kell kétségbe esnie, saját, könnyen kezelhető tintapatron- és tonerkeresőnk segítségével a kompatibilis típusok megtalálása rendkívül egyszerű. Amennyiben nyomtatóját mégsem találja a listában, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Nálunk garantáltan nem talál silány termékeket, kizárólag a legjobb termékeket kínáljuk. Mivel a HP nyomtatók számítanak az egyik leginkább elterjedteknek, mindenképpen meg kell említenünk a HP toner és tintapatron választékunkat, ami minden igényt kielégít.

Az eredeti, vagyis gyári HP tonerek és tintapatronok mellett utángyártott darabokat is kínálunk.

Ezek a gyáriak replikái, amik hasonlóan magas minőség mellett is jelentősen alacsonyabb áron elérhetőek. Egy utángyártott HP toner azonban járhat kellemetlenségekkel, amikor nyomtatónk nem ismeri fel azt azonnal. Ha nem sietős a nyomtatás, néhány egyszerű trükk bevetésével ez könnyedén orvosolható, azonban például egy irodában a fennakadás nehezebben tolerálható, ezért munkahelyekre talán érdemesebb eredeti HP tonert választani. Döntsön bárhogyan is, az Online Toner széles választékkal és folyton változó és megújuló akciókkal várja.