páncélszekrény szállítás

Ha extra nagy súlyú tárgyakat és berendezéseket kell mozgatni, számíthat a Speciálszállításra!

A nehéz tárgyaknál kimondottan fontos a szakértelem és a megfelelő felszerelés. Ha minden előkészület és rálátás nélkül csak úgy nekiugrana néhány segítővel egy túlsúlyos, nehezen megfogható tárgy emelésének, annak katasztrofális kimenetele lehet személyi sérülések és anyagi károk formájában.

Csapatunk otthon van a biztonságos zongora, ipari gép, jakuzzi és páncélszekrény szállítás területén.

Természetesen ez csak néhány példa, valójában az évek alatt szinte mindenféle túlsúlyos berendezéssel találkoztunk már: üzemi és orvosi eszközök, labor felszerelések, esztergagépek stb. Valamennyi esetben összetett feladat a mozgatás; szakszerű tervezést, csapatmunkát és sok tapasztalatot igényel. A munka során végig jelen van egy vezető, aki irányítja a többi kollégát, hogy elkerüljük a baleseteket. A mozgatáshoz szükség szerint használunk molnárkocsit, szállító szánkót, de elektromos lépcsőző gépet is biztosítunk. Ezzel egy többszáz kilós páncélszekrény szállítása is megoldott a lépcsőházban.

Ha nem helyben kell mozgatni a nehéz tárgyat, hanem másik helyszínre fuvarozni, különböző teherbírású teherautókkal állunk rendelkezésére, de önrakodós darus autót is biztosítunk különböző emelési súlyhatárral. Extrémnek mondható helyszínekre is emeltünk már súlyos berendezéseket, például jakuzzit egy társas ház teraszára, vagy liftmotort egy panelház legfelső emeletére. Ha nehéz tárgy, zongora, ipari gép vagy páncélszekrény szállításra van szüksége, hívjon minket bátran!