emelőgép bérlés

Még felsorolni is nehéz, hogy mennyi mindenre használható egy kosaras emelőgép, azonban tapasztalataink szerint a leggyakrabban magas épületek külső-belső karbantartásakor, kémények építésekor, bontásakor vagy javításakor, magas fák ágainak vagy lombjának visszavágásakor vetik be őket, de magasfeszültségű vezetékek szerelésekor vagy közvilágítás karbantartásakor, kiépítésekor is pótolhatatlan segítséget jelentenek, hiszen ezeket egy egyszerű létra segítségével nem lehet megoldani.

Az emelőgépek azonban hiába rendkívül hasznosak, még használtan is több millió forintba kerülnek, és a fenntartásuk sem éri meg, ha nincsenek gyakran, rendszeresen használatban.

Éppen ezért az emelőgép kölcsönzés egy rendkívül hatékony és gazdaságos alternatíva.
Jelenleg kizárólag az Ódor Klímától bérelhető kosaras emelő Zala megye területén, mióta a ZÉGÉP megszüntette hasonló szolgáltatását. Magánszemélyek és cégek egyaránt kölcsönözhetnek tőlünk, de a bérlési igényeket csak érkezési sorrendben tudjuk teljesíteni, tehát érdemes szándékát mielőbb jeleznie felénk. Igény esetén személyzetet is biztosítunk az emelőgép mellé. Amennyiben erre nem tart igényt, nagyon fontos, hogy az eszközt kizárólag szakképzett személy kezelje, minden előírást betartva, illetve a kell biztonsági eszközöket használva.

Emelőgép kölcsönzés előtt fontos felmérni a munkaterület különböző adottságait, például a talajviszonyokat, az épületek közötti távolságot, illetve a belső térben végzendő munkánál a kapuk és bejáratok szélességét és magasságát. Gépünkről, az Oil&Steel Octopussy 1412-ről elmondható, hogy ideális az egyenetlen, nehezen megközelíthető terepen történő munkára is, köszönhetően viszonylag alacsony önsúlyának és lánctalpainak. Stabilitását négy darab kitalpalás biztosítja, és nem ellensúlyokkal. Lánctalpai gumiborításúak, ezért beltéri használat esetén nem teszik tönkre a padló burkolatát, de füves területen is bátran használható.
Emelőgépünk tizennégy méteres magasságig teszi lehetővé a munkavégzést, maximális oldalirányú kihajlása pedig 6.5 méter.