központi fűtés szerelés

Ha építkezik, vagy épp megjavíttatná, esetleg korszerűbbre cserélné otthona fűtési rendszerét, a Gázprojekt az a cég, amihez Budakalász, Óbuda, Pomáz, Üröm, Leányfalu, Pilisvörösvár, Csobánka, Tahi és Szentendre területén és környékén bizalommal fordulhat.

Már több, mint húsz éve foglalkozunk fűtési rendszerek javításával, kiépítésével, kéményépítéssel, kéménybéleléssel és gáz és vízvezeték szereléssel.

Ezen idő alatt nem csupán ügyfeleink bizalmát nyertük el, de a Főgáz Zrt. minősített partnercége lettünk eddigi tevékenységünk elismeréseként, aminek fontosságát jól jelzi az a tény, hogy az egész országban csupán 10 hasonló cég létezik. Továbbá fontos tudni, hogy a kéményseprő vállalatokkal és a területileg illetékes közmű szolgáltató cégekkel is szoros együttműködést tartunk fent, aminek hála velünk lehetségessé válik a soron kívüli ügyintézés és a menet közben fellépő problémák gyors megoldása.

Központi fűtését is minden igényt kielégítve kiépítjük a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Igényeit teljes mértékben figyelembe vesszük, amikor a korszerű, magas színvonalú vezérléseket telepítjük. Amikor központi fűtés kiépítésére kerül sor, otthonában nem hagyunk magunk után csatateret, ugyanis magunk után minden esetben feltakarítunk, továbbá az esetleges sérüléseket, faláttöréseket kijavítjuk vakolat szintig. Kérjen tőlünk még ma ajánlatot, ez a felméréssel egyetemben teljesen ingyenes!