babaágy

Ha kisbabát vártok, szükségetek lesz néhány új bútorra, ami nélkülözhetetlen a kicsi fogadásához.

Ha kezdetben a hálótokba rakjátok a kiságyat, nyugodtan tegyétek, de mindenképpen kelleni fognak más berendezési tárgyak is. A beszerzést ne hagyjátok az utolsó pillanatra! Az az időszak legyen a pihenésé, rákészülésé!Ha bájos és jól funkcionáló bútorokat keresel, az Asti bababolt.hu bababútor webáruház termékeit érdemes megnézned. Nálunk önálló bútordarabokat és összeillő bútorcsaládokat is találsz.

Az első dolog, ami talán a legfontosabb is, a pici fekhelye. Ez lehet kiságy, bölcső vagy babaöböl, amit az ágyatokhoz tudtok rögzíteni. A rácsoságyban kb. 3 éves korig alszanak a gyerekek, míg a bölcső csak fél éves korig alkalmas. Ha inkább hosszútávra terveznétek, az Asti bababolt.hu bababútor webáruházban találtok olyan kiságyakat, amelyeknek leszerelhető a rácsa és átalakíthatók, így akár tovább is használhatók, mint a 3 éves kor. Szintén rendkívül praktikusak az úgynevezett kombi ágyak, amelyek rácsos kiságyak egy pelenkázó résszel kombinálva. Így két legyet üthetsz egy csapásra, hiszen egyébként is szükségetek lenne egy pelenkázó komódra vagy asztalra. A kombi ágyak legtöbbjéből a pelenkázó eltávolítható, ha már nincs rá szükség, így növelhető a fekvőfelület.

A kiságy és pelenkázó alkalmatosság mellett polcra, szekrényre is szükség lesz a baba holmijainak tárolására. Az Asti bababolt.hu bababútor webáruházban ezeket mind egy helyen megtaláljátok, sőt babafotelek, járókák, babahinták, utazóágyak és még sok más, kisebb, de hasznos dolgok is várnak. A babaszobába kelleni fognak ugyanis olyan apróbb kiegészítők is, mint például egy éjjeli fény. Az édes kis világító figurák megnyugtatják a kicsit és őrzik az álmát akár egész éjszaka. Az éjszakai fényt adó lámpások között találsz falra szerelhető, vezetékes és hordozható, akkus típust is.

Mint minden más szobába, a babaszobába is találsz különféle dekorációs elemeket. Egy vidám függöny és egy pihe-puha szőnyeg is nagyban hozzájárul a szoba bájához.