érmetálca

A BanktechSafe Kft. a banktechnológia élvonalába tartozó cégek első számú disztribútorának számít Magyarországon, immár közel két és fél évtizede.

Többek között beüzemelési- és szervíz-szolgáltatásokat, illetve ezen kívül saját fejlesztésű és kereskedelmi termékeket kínál hazai pénzintézeteknek, bankoknak, irodaházaknak és szállodáknak. Tevékenységi körünkbe tartozik továbbá integrált tűz- és vagyonvédelmi rendszerek kialakítása, kártyás beléptető, számítógépes felügyeleti és videokamerás figyelő rendszerek megtervezése és kiépítése is. Legyen szó akár széfekről vagy automata pénztárakról, nálunk bármit megtalál, aminek köze van a pénzhez. Mindenképpen érdemes megemlíteni az érmetálca kínálatunkat is. Ezek viszonylag alacsonyabb forgalmú boltok, üzletek napi forgalmának tárolásában jeleskednek. Közös jellemzőjük, hogy remekül illeszkednek fiókokba, szekrényekbe és pénztárakba.

Forgalmazunk Forint mellett Euró pénzérmék méreteire kialakított érmetálcát is, amik számozásukkal időt spórolnak és megkönnyítik munkáját, mivel segítségükkel a pénzérmék pontos és gyors áttekintése és megszámolása jóval gördülékenyebb. Mindegyik, általunk forgalmazott érmetálca kemény, tartós műanyagból készült, és ahogyan minden termékünk, a legmagasabb színvonalat képviselik, és megfelelnek bármelyik európai minősítő rendszernek. Amennyiben főleg bankjegyekkel dolgozik, minőségi bankjegyszámlálóinkat ajánljuk. Ezek rendkívül magas valódiság-ellenőrzési funkciókkal rendelkeznek. Döntsön bármelyik termékünk mellett is, a Banktechben garantáltan nem fog csalódni.