oktató játék

A gyerekek fejlődéséhez már egészen kicsi kortól elengedhetetlen a játék, hiszen általa fejlődik az érzelmi intelligencia és az intellektus.

A fejlesztő és oktató játékok már 1 éves kortól alkalmazhatók, hiszen a spontán fejlődés tudatos, megfelelő támogatását nem lehet elég korán kezdeni. A babák az első évük során hihetetlenül sok tudást szippantanak magukba. Gondoljunk csak bele: a nulláról indulnak, de hamar megismerik a szüleiket, el tudják különíteni a hangokat, megfordulnak, másznak, lábra állnak, beszélni is lassan elkezdenek. Ezeket maguktól sajátítják el, 1 éves kor fölött viszont már próbálkozhatunk fejlesztő játékokkal.

Bizonyos szinten minden játék fejleszt – igen, még az akcióhősök és Barbie-k is. Ennek ellenére nem feltétlenül jó, ha csakis a szórakozásé a főszerep. Készégfejlesztő és oktató játékok széles választéka kapható az olyan webáruházakban, mint például a Játéktenger. Már 1 éves totyogónak is találhatsz megfelelő játékokat, melyek nem csupán szórakoztatnak, hanem tanítanak is. Segítségükkel jobban fejlődhet a kicsik mozgáskoordinációja, érzékelése, memóriája ésgondolkodása is.

Iskolát kezdők, illetve kisiskolások számára mókás, kreatív fejlesztőket kínál a Játéktenger. Ilyenkor a betűk, számok elsajátítása a legfontosabb, ebben segítenek a letörölhető, filces és mágneses táblák, kártyák. Foglalkoztató füzetekkel, színezőkkel is pozitív eredményeket érhetsz el. Nagyobbaknak már az angol szókincset fejlesztő BrainBox oktató játék is tökéletes, amellyel mókás és egyszerű a nyelvtanulás.

Készítsd fel gyermeked a sulira a Játéktenger oktató játékaival! Segíts neki a fejlődésben, tanuljatok együtt!