betoncsiszolás

Amennyiben bármilyen, padlókkal kapcsolatos problémája vagy kérdése merül fel, semmiképpen se feledkezzen meg az Epo-trend Kft-ről!

Cégünk immár több, mint tizenöt éve kínál modern és piacvezető megoldásokat.
Ezek között mindenképpen említést érdemel a HTC Superfloor. A világszabadalommal védett HTC Superfloor márkanév egy teljes polírozási és betoncsiszolási eljárást takar. Ennek lényege, hogy a már egyébként is meglévő betonaljzat felső cementrétegét gépekkel eltávolítják, majd az így felszínre kerülő, kemény felületet tökéletesen simára csiszolják gyémántszerszámok segítségével. Az így létrehozott, polírozott betonpadló felülete igen esztétikus már önmagában is, ráadásul festhető és színezhető is.

Mivel az aljzatbeton már egyébként is rendelkezésre áll, a HTC Superfloor rendkívül gazdaságos és egyszerű megoldást jelent. Mivel a betonra nem kerül semmilyen padlóképző anyag, így az időtállóság is kiemelkedően jó, ráadásul takarítani is könnyű.

A HTC Superfloort a HTC Sweden AB fejlesztette ki, mivel egy olyan eljárást akartak megalkotni, ami minden szempontból jobb, mint a nehezen takarítható betonpadlók. Ehhez olyan bolygómozgásos csiszológépet fejlesztettek ki, amit azóta is folyamatosan javítanak különböző innovációk segítségével; ezen újítások között több világszabadalom is található.
A HTC Superfloor ideális megoldás lehet nem csak ipari vagy kereskedelmi környezetben, hanem lakások, garázsok vagy műhelyek padlójaként is. Elmondható továbbá az is, hogy más padlókkal összehasonlítva környezetbarát megoldásnak számít.