szonyegtisztitas-tanacsok

A mai rohanó világban egyre nehezebb megfelelő mennyiségű időt szakítani a hosszas takarításra, azonban környezetünk tisztaságára manapság is épp annyira fontos odafigyelnünk, mint korábban bármikor.

A jó közérzet és az egészség egyik alapfeltétele a tökéletes tisztaság, ezért, ha családi házak, irodák, társasházak vagy üzlethelyiségek higiéniájának karbantartására van szükség, forduljon hozzánk bizalommal, mert a takarítás Budapesten a Korrekt Takarítás szakterülete!

A Korrekt Takarítás egy igen megbízható takarító cég, és érdemes tudni, hogy rendszeres megbízások mellett alkalmikat is elvállalunk, legyen az bármilyen nagy volumenű.

Utóbbiakra példa egy felújítás utáni nagytakarítás, esetleg rendezvények, ünnepségek előtti vagy utáni takarítás Budapesten. A Korrekt Takarításnál nem csak üres szólam, hogy a tisztaság az első, hanem valóban a lehető legalaposabb, teljes körű szolgáltatásokat nyújtjuk. Kitakarítjuk a fürdőszobát, konyhát, elvégezzük a padló- és kárpittisztítást, portalanítunk, sőt, igény szerint a garázst és a kertet is rendbe tesszük. Emellett az átfogó takarítás mellett a tisztasági fogyóeszközök beszerzését és feltöltésétis ránk bízhatja, például kézmosó vagy egészségügyi papír termékek. A takarítás Budapesten az Önnek leginkább megfelelő időpontokban történik, akár a megszokott munkaidő előtti vagy utáni órákban, sőt, még hétvégén is.

Fontos megemlíteni, hogy a Korrekt Takarítás vállalja magasabb épületek nehezen megközelíthető üveg felületének megtisztítását is, méghozzá alpintechnikával.

Csapatunkban kizárólag profi, tapasztalt alpinisták dolgoznak, természetesen érvényes alpinista engedéllyel és a lehető legjobb felszereléssel. Az alpinista ablaktisztítást meglehetősen hosszú időközönként szokás elvégezni, ezért ezen szolgáltatásunk leggyakrabban alkalmi munkaként végezzük, azonban van lehetőség éves szerződést is kötni velünk, aminek egyik előnye a barátságosabb árfekvés. Keresse fel a cégünket akár egy vállalkozás képviselőjeként, akár magánszemélyként, garantáljuk, hogy nem éri csalódás, és kollégáink munkájával tökéletesen elégedett lesz. Ha professzionális takarítás Budapesten, akkor Korrekt Takarítás!