Az utóbbi években számos kutatás történt a témában, amikből tisztán kirajzolódik, hogy azok a kisgyerekek, akiket szüleik idejük nagy részében televízióval vagy egy tablettel kötöttek le, jóval később tanultak meg beszélni, de egyéb területeken is jelentősen elmaradtak másoktól. A gyerekeknek figyelemre és törődésre van szükségük, és persze a játékok szerepe sem elhanyagolható.

A Játéktenger játék webáruház számtalan remek játékot kínál, amik nem „csupán” szórakoztatóak, de különféle módokon fejlesztik is a kicsiket.

A legkisebbek számára tökéletes választás például egy habszivacs puzzle. Fejleszti a szem-kéz koordinációt, a logikát és élénkíti a fantáziát is. A puha, tökéletesen biztonságos alapanyagból készülő játékok élénk színű elemei önállóan és összerakva is saját történetet alkotnak, miközben az elemek egyenként mindössze 38 grammot nyomnak. Használhatóak hagyományos, kétdimenziós puzzle-ként vagy háromdimenziós kirakósként is, de akár puha játszószőnyegnek is. A kicsit nagyobb gyerkőcök a habszivacs puzzle segítségével akár önálló történeteket is alkothatnak, amiket előadhatnak családtagjaiknak, így fejlesztve kifejezőképességüket is. A habszivacs puzzle játékok megvásárolhatóak többek között Mancs őrjárat, Minnie egér, Micimackó, Verdák, Csintalan cicák vagy Fisher-Price változatban is.

A Játéktenger játék webáruház tengernyi játékot kínál kültéri játékra is. Például a különböző mászókák, csúszdák, focikapuk, házikók, színes homokozók, terepasztalok és játszóterek remek szórakozást garantálnak az udvaron vagy a kertben is. A vezethető, illetve tolható kisautók általában a kisfiúk kedvencei, és kiválóak a babakocsiról való leszoktatásra is. Számos menő változatban megvásárolhatóak, például luxusautó, rendőrautó vagy versenykocsi, és olyan extrákkal rendelkeznek, mint elemmel működő duda, halk kerekek, pohártartó vagy biztonsági öv.
Ezzel szemben például a Step2 babakocsi inkább a kislányok kedvence. A babakocsi a legkisebbek számára is könnyen tolható, alsó részében tárolhatók a kiegészítők és játékok. Sima kerekeinek köszönhetően nem karcolja a padlót, így bent is használható.

A Játéktenger játék webáruház állandóan változó akciókkal várja, tehát igazán megéri gyakran benézni!