couple photographer

Örökítsétek meg szerelmeteket egy romantikus páros fotózással!

Nincs szebb és fantasztikusabb dolog, mint amikor rátalálsz a lelkitársadra, akivel együtt szeretnéd tölteni minden napodat. Ez egy olyan érzés és egy olyan boldog időszaka az életeteknek, amit érdemes igazi, profi fotókon megörökíteni. Ebben számíthattok Homor Bernadette-re, aki egy couple photographer Budapesten.

Vegyetek részt egy könnyed hangulatú, természetes és laza fotózáson Budapest legszebb helyein! Felejtsétek el a műtermi mesterkélt pózokat, legyen ez a nap egy vidám, emlékezetes kirándulás, amire Bernadette elkísér titeket. Profi fotóshoz méltón Bernadette nem témaként, hanem díszletként használja Budapest pompás épületeit és panorámáját. A fotókon ti lesztek a lényeg, a helyszín csupán ad egy pluszt, amitől a képek még egyedibbek lesznek – az élményről nem is beszélve.

A romantikus fotózás során garantáltan olyan képek készülnek rólatok, melyek egy életre szólnak és még az unokáitok is csillogó szemmel nézegethetik őket. Akár egy fénykép-sorozatra is felkészülhettek; most vagytok a kapcsolatotok elején, amit megörökítetek, aztán az eljegyzési, majd esküvői fotók, később pedig akár jöhet a pocakos vagy kisbabás fotózás.

Homor Bernadette couple photographer Budapest és a ti ragyogó pillanataitok rögzítésével valóban egy örök emléket ad virtuálisan a kezetekbe.

A fotók közül ti választhatjátok ki, melyek azok, amiket Bernadette diszkréten és ízlésesen retusáljon, hogy azután, immár tökéletesen kapjátok meg. Az elkészült képeket aztán kinyomtathatjátok és mehet is a közös albumotokba, vagy akár bekeretezve a falra, komódra. Egy,a páros fotózáson készült kép például ideális az esküvői meghívó mellé.

Pszt! Ha meglepetés eljegyzést tervezel, Bernadette a rendelkezésedre áll minden apró részletben egészen onnan kezdve, hogy mit vegyél fel, a személyre szabott dekorációkig és a boldogító „igen” utáni pezsgőig. Nyugodtan bízd rá magad, neked csak annyi a dolgod, hogy megjelenj, a többi pedig megy magától (egy kevés asszisztálással).