tisztítás

Szőnyegeid fakók és foltosak? Hiába vigyázol rájuk, porszívózod őket rendszeresen, a mindennapos használat meglátszik rajtuk és idővel igencsak előnytelen látványt nyújtanak.

Biztosan próbáltál már bolti szőnyegtisztító szereket is, de nem hozták a várt eredményt. Mit szólnál, ha azt mondanánk, olcsó, de hatásos megoldást tudunk a problémára?

Szerencsére nagyon egyszerűen újjávarázsolhatod az elhasználódott, foltos szőnyeget is, mégpedig úgy, hogy budapesti gépkölcsönzőnkből takarítógép bérlés szolgáltatás mellett döntesz. Mivel egy ilyen készülék megvásárlása nagy kiadás lenne egy átlagos háztartás számára, így mi biztosítjuk neked kedvező áron akár csak egy, vagy több napra is. Mindegy, hogy irodádat vagy otthonodat szeretnéd megszépíteni, mi házhoz visszük a takarítógépet.

A gépet könnyű kezelni, remekül mozgatható a lakásban és ráadásul nagyon sokoldalú. A padlószőnyegek mellett fertőtlenítheted vele ágymatracaid, ülőgarnitúrád, bármilyen kárpitozott bútorodat, de még az autód kárpitjait is.

A takarítógép bérléssel a nagytakarítás gyerekjáték!

meg a munkádat, csökkentsd mindössze néhány órára az eddigi egész hétvégés takarítást. Ha átrendezed a szobát és a bútorok szürke nyomot hagytak a szőnyegen, nem kell aggódnod! Kárpittisztítónk ezzel is könnyedén megbirkózik és visszaállítja a szőnyeg szálait. Felújítás utáni festék- vagy ragasztópötty?

Kézzel szinte lehetetlen eltávolítani, de a takarítógéppel ez sem probléma. Kärcher gépeink a legkiemelkedőbb minőséget képviselik, teljesítményük pedig tökéletes az otthoni vagy munkahelyi kárpitos bútorok, szőnyegek és autókárpitok tisztításához.