Amikor a kőműves munkák szóba kerülnek, nagyon sok embernek van valamilyen „rémtörténete” heteket késő munkákról, meg sem jelenő „mesterekről”, de az sem ritka, hogy a végeredmény alig emlékeztet az elképzelésre, aminek a kijavítása gyakran igen drága is.

És ezek sajnos ritkaságnak sem számítanak, mivel Magyarországon már hosszú ideje szakemberhiány tapasztalható, így sokan a pályán lehetnek megfelelő szakértelem és elhivatottság nélkül is. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nem találhat tapasztalt, elhivatott és profi kőműveseket.

Az Albert Builderre nyugodt szívvel rábízhatja akár lakása teljeskörű felújítását is. Legyen szó zsaluzásról, falazásról vagy betonozásról, munkánk színvonala minden igényt garantáltan kielégít. Régebben a házak padlóját gyakran homok- és földágyra rakták le, ezért régi házak felújításakor a padló betonozása is ajánlott, hogy simább és stabilabb legyen. Emellett elkészítjük betonból lépcsőjét, autóbeállóját, kerítésének alapját vagy járdát is.

A gipszkarton tökéletesen alkalmas hang- és hőszigetelésre, vagy éppen vezetékek elrejtésére, ráadásul kevésbé időigényes, mint például egy téglafal építése.Álmennyezetet vagy válaszfalat is készítünk gipszkartonból.

Amennyiben egy nagyobb méretű helyiségét ketté kíván osztani, vagy két kisebbet egybenyitni, az Albert Builder megoldja. Ablakok vagy ajtók cseréjénél gyakori, hogy a közeli fal megsérül, azonban a falakon lévő sérüléseket is szakszerűen kijavítjuk, illetve eltávolítjuk a régi, hulló vakolatot, majd időtálló vakolattal pótoljuk.

Tapasztalt és szakképzett csapatunk természetesen egyéb kőműves munkák területén is otthon van. Precízen lerakjuk a térkövet is, kialakítunk például kocsibejárókat vagy grillező teraszokat is.

Szolgáltatásaink elérhetőek a Balatonpartja mentén, Siófok 100 km-es körzetében, Veszprémben, Budapesten és környékén. Kérje térítésmentes felmérésünket, amit követően árajánlatot is tudunk adni. Azt előzetesen ki tudjuk jelenteni, hogy áraink korrektek, és nem elérhetetlenül magasak.