Ha úgy érzed, nem tudod, mihez is kezdj, nem találod a helyes irányt, és útmutatásra van szükséged, neked is spirituális élettanácsadásra van szükséged.

A segítség kérése nem szégyen, sőt, határozott és bátor lépés, ugyanis ezzel teszel magadért, és az előtted tornyosuló akadályok legyőzéséért valamit.

Jósláskor nem csupán a jövődről tudhatsz meg többet, de önmagadról is.

A jósok a saját spirituális erejük mellett általában valamilyen eszközt is használnak, hogy pontosabban közvetítsék az Univerzum üzeneteit. Ez számos dolog lehet, például rúnák vagy épp jóskártya. A Tarot kétségkívül a leghíresebb jóskártya, még a filmekben és sorozatokban is mindig Tarot kártyát láthatunk a szereplők kezében, azonban nem ez az egyetlen. Az immár több, mint kétszáz éve létező Lenormand kártya rendkívül magas szintű jóslást tesz lehetővé.

Ennek a kártyának valóságos mesterévé vált az elmúlt négy évtized folyamán Szidéna jósnő. Családjában a spirituális erő anyai ágon már több generáció óta öröklődik, számára a jóslás mégis nagyon sokáig csupán hobbi volt más munka mellett, és csupán az utóbbi években lett ez a hivatása. Szidéna bár Magyarországon született, majd évtizedekig élt Németországban, ahol stabil klientúrát épített ki. Ennek ellenére egy belső hívásra hallgatva úgy érezte, haza kell térnie, mert itthon van tennivalója.

Jól tudjuk, hogy Budapesten a jósnő árak meglehetősen nagy szórást mutatnak, azonban Szidénát választva nem kell attól tartanod, hogy üres pénztárcával távozol. A jóslást minden esetben telefonos egyeztetés előzi meg, ahol megbeszélhető az időpont, illetve a honorárium, ami a spirituális tanácsadás hosszától is függ. Például egy átfogó, részletes tanácsadás legalább két órát vesz igénybe, de ha csupán egy-két konkrét kérdésre vagy kíváncsi, jellemzőbb az egy órás hossz.

Ezek a kérdések lehetnek szinte bármivel kapcsolatosak, például családdal, párkapcsolattal, munkahellyel vagy egészséggel. Szidéna képes biztonságos szellemidézésre is; amennyiben elvesztett hozzátartozó megidézése a célod, érdemes hoznod róla egy fényképet is.

Kérj időpontot Szidéna jósnőtől még ma!