ipari takarítógép

Ipari takarítógépet keres? Tekintse meg a Cleancare kínálatát! Használt takarítógép készletünkváltozóan 80-150 darabból áll.

Nagy kapacitású ipari porszívók, egytárcsás súrológépek, gőztisztítók, vezetőüléses és gyalogos padlótakarítók széles választékával várjuk. Nálunk csak minőségi gépeket találhat – olyan márkákat forgalmazunk, mint például Nilfisk, Ghibli, Wirbel, Kärcher ésFiorentini.

Ha nagy területű áruházak, üzemcsarnokok, bevásárlóközpontok takarítása a cél, érdemes a kényelmes, ráülős típusú használt takarítógépek közül választani. A kezelő komfortosan ülve tisztíthat meg nagy területeket úgy, hogy közben kiváló rálátása nyílik a munkaterületre. A gépek egyszerűen kezelhetők, sok típushoz bőséges tartozék kínálattal is rendelkezünk.

Kisebb területek padlótisztításához ajánljuk az egytárcsás súrológépeket. Ezek a kiemelkedően sokoldalú tisztítógépek könnyedén elvégzik a padlótakarítási feladatok teljes skáláját: sikálás, alaptisztítás, spray-tisztítás, polírozás, parkettatisztítás, samponos szőnyegtisztítás.

Használt takarítógép kínálatunk még egy népszerű tagja az ipari porszívó, pontosabban por- és vízszívó készülék. Kiválóan alkalmas kemény burkolatok, szőnyegpadlók és kárpitozott bútorok tisztítására, továbbá egyes típusok segítségével kisebb dugulások is elháríthatók. Az ipari porszívó alkalmas akár felújítások utáni takarításhoz is. Rendkívül nagy szívóteljesítményével hatékonyan eltávolíthatók a kisebb-nagyobb száraz szennyeződések.

Gondolja végig melyik gép lenne vállalkozása számára a legjobb, de ha tanácstalan, szívesen segítünk választani! Közel 20 éves tapasztalatunkkal örömmel állunk rendelkezésére.