Törökországi nyaralás

Azokat az ajánlatainkat nevezzük last minute utazásnak, amikor jelentős árkedvezmény jár a közeli indulási időpont miatt.

A last minute utazás igazán azoknak ideális, akik szeretik a spontán dolgokat, és egyúttal elég rugalmasak is, mivel elképzelhető, hogy a foglalás és a nyaralás időpontja között csupán pár nap telik el.
Az invia.hu-n rengeteg remek last minute ajánlatot találhatsz, méghozzá kizárólag megfelelően biztosított és ellenőrzött, garantáltan megbízható utazási irodáktól.

Ajánlatainkra minden akció és kedvezmény érvényes, amit az utazás eredeti szervezője kínál, miközben az árak és a feltételek is megegyeznek. Viszont nálunk mindent egy helyen találsz, így az árakat és a különböző ajánlatokat könnyedén összehasonlíthatod, és nem kell weboldalak tucatjait egyesével átböngészned. Kínálatunk az egész országban a legnagyobb, és amennyiben nehezen igazodnál el, tapasztalt utazási szakértőink a segítségedre lesznek.

Ezen kívül ügyfeleink visszajelzései alapján összeállítottuk a legnagyobb, független, magyar nyelvű hoteladatbázist, hogy garantáltan megtalálhasd az igényeidnek leginkább megfelelő szállodát.

A last minute utazások listáját természetesen folyamatosan frissítjük, hogy weboldalunk mindig a lehető legaktuálisabb legyen.

Széles körű információs adatbázisunk mellett felkészült ügyintézőinkre is számíthatsz.

A legnépszerűbb last minute célpontjaink jelenleg Törökország, Kanári-szigetek, Görögország és Horvátország, azonban természetesen a világ minden tájára kínálunk utakat. Az ügyintézés egyszerű és kényelmes, a last minute utak megrendelhetőek bármikor, azaz a hét bármelyik napján, és a nap bármelyik órájában. Rövid idővel a megrendelést követően felvesszük veled a kapcsolatot, és az utazási szerződést, valamint többi szükséges iratot elküldjük e-mailben, postán vagy faxon, esetleg átadjuk személyesen.

Ha minket választasz, garantáltan nem bánod meg, erre az Invia szakmai hírneve, közel két évtizedes tapasztalata és számtalan elégedett ügyfél a biztosíték.