Már ránézni sem szeret régi, foltos kanapéjára, és szőnyegét is hiába súrolja, sohasem lesz olyan tiszta, mint új korában?

Ne adja fel, csupán változtassa meg módszereit! A súrolás például bár nagyon egyszerű, korántsem hatékony, mivel nem képes mélytisztításra, ráadásul kontraproduktív is lehet, ugyanis az erős dörzsölés hatására a kárpitok könnyen kopottasak lehetnek. Fontos tudni, hogy bár a porszívózás tökéletesen megfelel a mindennapos takarításokhoz, a szőnyegek, bútorszövetek mélyét nem éri el.

Ez nagyobb probléma, mint aminek elsőre hangzik, ugyanis nem csupán porról van szó, de a szőnyegek, bútorkárpitok mélyén élnek a poratkák, amik a porallergia elsődleges kiváltói. Egy professzionális eszközzel könnyedén megszabadulhat tőlük is, azonban egy ilyen kárpittisztító gép kis túlzással egy vagyonba kerül.

A takarítógép bérlés Győr városában sokkal jobban megéri, különösen, ha figyelembe vesszük a tényt, hogy még az igazi tisztaságmánisok sem használnak napi rendszerességgel egy ilyen gépet. A bérlés alapesetben egy napra szól, és a gépet eredményesen használhatja szőnyegein, ágybetétjein, autója belterében, kanapéin vagy bármilyen kárpitozott bútorán.

A takarítógép meleg, tisztítószeres vízzel tisztít, emellett fertőtlenít is, tehát különösen ajánlott olyan otthonokba, ahol házikedvencek vagy kisgyerekek élnek.

Használat után a száradás meglehetősen gyors, mivel a rendkívül erős szívófej az elhasznált, piszkos vizet külön tartályban gyűjti össze.

A takarítógép bérlés Győrben most ingyenes házhozszállítással történik, próbálja ki Ön is a gépet, ami csodát tesz otthonával!