axa utasbiztosítás

Természetesen a balszerencse sehol sem kívánatos, azonban amikor külföldre utazik, bármilyen probléma hatványozottan rosszabbnak érződhet, mint hazai környezetben.

Például, ha a határokon túl szorul bármilyen orvosi vagy fogorvosi ellátásra, az könnyen járhat horribilis, milliós számlákkal, és ez csupán egyetlen példa a váratlan eseményekre.
Éppen ezért semmiképp nem ajánlott elhanyagolni az utasbiztosítást. Válasszon az Axa ajánlatai közül, ugyanis ezek mindegyike számos előnnyel jár. Nálunk az online utasbiztosítás kötés csupán néhány percet vesz igénybe, emellett az igényeinek és pénztárcájának leginkább megfelelő ajánlat kiválasztásában könnyen használható, egyszerű kalkulátorunk lesz segítségére. Válassza bármelyiket is, velünk igazán biztonságban érezheti magát a határokon túl. Mindegyik utasbiztosításunk fedezi a szükséges orvosi és fogászati kezelések költségeit; ennek megvalósításában szerződéses egészségügyi partnerintézmények globális hálózata van segítségünkre.

Utazása vagy külföldön való tartózkodása alatt asszisztencia szolgáltatásunk információkat és tanácsokat ad, ha bármilyen kérdése vagy problémája merülne fel, természetesen magyar nyelven.

A telefonos információnyújtás elérhető a nap 24 órájában, a hét összes napján, és turista és orvosi információk mellett fordítás és tolmácsszolgáltatásokban is segítségére lesz. Amennyiben külföldi büntető vagy szabálysértési eljárás indulna Ön ellen, mi biztosítjuk jogi képviseletét ügyvéd, szakértők és tolmács személyében, ráadásul az óvadék kifizetésére szolgáló gyors kölcsönt is rendelkezésére bocsátjuk.
Ha minket választ, az online utasbiztosítás kötés ráér akár az utazás napján is, ugyanis mindössze négy óra után már érvénybe is lép.

Ne csupán nyaralás, tanulmányi kirándulás vagy üzleti utak előtt kössön utasbiztosítást, hanem akár egynapos utazás előtt is, ugyanis a baj bármikor megtalálhatja. Ugyanakkor hosszabb külföldi munka idejére is ideális választás az Axa utasbiztosítás. 18 éven aluli ügyfeleinknek szolgáltatásaink még olcsóbban elérhetőek.