Az alváshiánynak számos oka lehet, a leggyakoribbak a túl sok stressz, a túlzásba vitt okostelefonozás vagy a szorongás.

Ha rendszeresen nem alszol jól, és gyakran vagy kialvatlan, egy idő után ezt a tükörben is látni fogod. Nem csupán a szem körüli sötét karikákon, de bőröd állapotán is. Az arcbőr korai és látványos öregedésének oka, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű alvás nélkül az emberi szervezet nem tud regenerálódni. Ugyanakkor alváshiánykor nagyon sok kortizol, avagy stresszhormon termelődik. A stresszhormon hatására gyorsabban bomlik le a bőr feszességét és rugalmasságát biztosító kollagén, ami miatt ráncaid mélyülnek, arcod fakóbb, puffadtabb és megereszkedettebb lesz.

A Nottevit Beauty Sleep kapszulák segítenek a pihentető alvásban, így bőrödnek éjjelente lesz ideje a regenerálódásra.

Emellett a prémium minőségű termék az esti stresszt is oldja, miközben a szintetikus altatókkal szemben nem okoz semmilyen addikciót. Erről nyolc, természetes összetevője gondoskodik.

Ilyen például a C-vitamin, aminek alapvető szerepe van a bőr egészségének fenntartásában. Segíti a kollagén termelődését, illetve védi a sejteket az oxidatív stresszel szemben. A kollagén peptid is a Nottevit Beauty Sleep egyik fontos összetevője. Ez egy rendkívül fontos strukturális protein, ami állatokban és emberekben egyaránt megtalálható bizonyos mennyiségben, azonban huszonöt éves kor után ennek termelése folyamatosan csökken. Ennek csökkenése miatt gyengülnek az ízületek és alakulnak ki a ráncok, ezért is nagyon fontos a pótlása.

A pihentető alvásról pedig nyugtató hatású gyógynövények kombinációja gondoskodik. A macskagyökér ősidők óta ismeretes feszültségcsökkentőként, és csökkenti az elalváshoz szükséges időt. A macskagyökérrel kombinálva a szintén a termékben található komló nyugtató hatása még hatékonyabb. A harmadik felhasznált gyógynövény a golgotavirág hajtásának kivonata, ami szintén hatékonyan oldja a stresszt.

Amennyiben most regisztrálsz a Nottevit magazinra, akcióinkról és érdekes cikkeinkről is az elsők között értesülhetsz!