autoszerviz

Nagyon sok dolog van, amit magunknak nem tudunk megcsinálni, vagy ha meg is tudjuk, akkor nem annyira szakszerűen, így jobb, ha segítséget kérünk szakemberektől. Hiszen ők csak jobban értenek a szakmájukhoz, így biztosak lehetünk abban, hogy minőségi és tökéletes végeredményt kapunk. Az autónk esetében is így van ez!

Az Ódor Klíma jármű műhelyében megvan minden eszköz és felszerelés az adott  munka tökéletes elvégzéséhez, így biztosan nem fogunk csalódni a végeredményben.

Az autóklíma töltés Hévíz területén lehetséges,  előzetes időpontfoglalás után. A klímatöltés értelemszerűen akkor lesz esedékes, ha a hűtőközeg elszivárgott, vagyis nincs belőle elegendő az autóban ahhoz, hogy megfelelően hűtsön a klíma. A klímatöltéssel párhuzamosan a fertőtlenítés is nélkülözhetetlen, hogy a steril területek tisztítása is megfelelő legyen, de az erre specializálódott szakemberek biztosan tökéletes munkát fognak végezni.

AuMűhelyünkben a klíma tisztítását ózonos fertőtlenítéssel végezzük. Ez azért jó, mert az ózon ereje,  nem hasonlítható máshoz, garantáltan eltávolítja az autó utasterében felhalmozódott mikroorganizmusokat, baktériumokat, vírusokat. Ezen felül, mechanikusan is meg tudjuk tisztítani a elpárologtatót, aminek köszönhetően teljes lesz a tisztítás.

Az autóklíma ár nagyban függ az autó márkájától, típusától. Weboldalunkon böngészve betekintést kaphat a munkadíjainkról.

Autóvillamossági diagnosztikát is végez a műhely. Ezért a következő területeken állunk vendégeink rendelkezésére:

– Akkumulátorok tesztelése, cseréje
– Villamoshálózat diagnosztikája, javítása
– Ajtó átvezetők javítása
– Szivárgásvizsgálat
– Ózonos tisztítás
– Pollenszűrő csere, klímahűtő csere, klímakompresszor csere
– Kenőanyagok kiválasztása
– Vonóhorog dugalj bekötése és javítása
– Utánfutók, trélerek villamoshálózat javítása, kiépítése
– Ablakemelők, elektromos ablakemelők cseréje, javítása
– Szélvédő törlő és mosó berendezések cseréje, javítása
– Kilincsek, ajtózárak cseréje, javítása
– Tarkolóradarok, kamerák beépítése, javítása
– Hifik, hangszórók, rádiók cseréje, javítása

Ezért mielőtt belevágunk valamibe, keressük meg a legjobb szakembereket, így biztosan nem kell idegeskednünk a végeredmény miatt. Ami fontos, hogy a minőségi munkára soha ne sajnáljuk a pénzt, mer hosszútávon nagyon is jó befektetés.