sport1 logo

Ha kedveled a sportokat, és a kanapédról is szívesen követed őket,kapcsolj a Sport 1 műsorára!

A Sport 1 egy 2001. áprilisában indult európai sportcsatorna, ami jelenleg különböző nyelveken elérhető Magyarországon, Csehországban, Romániában és Szlovákiában.

A Sport 1 műsora 2012 végétől HD minőségben, azaz nagy felbontásban is élvezhető.

Sportcsatorna lévén főprofilját a sportközvetítések adják, többek között NFL (amerikai futball),tenisz és kosárlabda (NBA, női és férfi világ-és európa-bajnokság) meccseketnézhetnek a rajongók.

A foci szerelmesei is találnak maguknak néznivalót,például az angol FA-Kupát, a portugál (Liga zon Sagres) és a német bajnokságot(Bundesliga). A küzdősportok szerelmeseire is gondoltak a szerkesztők, acsatornán izgalmas boksz-meccsek is feltűnnek.

A női és férfi kézilabda Bajnokok Ligája is megtalálható a Sport 1 repertoárjában, ahogyan az egyre népszerűbb póker és darts is. A csatornán sportközvetítéseken kívül számos szórakoztató, saját gyártású műsor is látható, mint például a hétköznapi rendszerességgel jelentkező stúdióműsor, a Mai helyzet, amely a nap egy fontos témáját dolgozza fel, vagy a Sportverda, a legújabb sportautókat bemutató magazinműsor.

Kövesd te is a Sport 1 műsorát a musor.tv internetes tévéújságban, és vedd fel a leginkább várt közvetítéseidet Google naptáradba, hogy véletlenül se maradj le róluk!