Toner Depot logó

A nyomtatók az évek során egyre olcsóbbakká váltak, így az otthoni nyomtatás is bárki számára elérhető, aki rendszeresen nyomtat.

Manapság leginkább a tintasugaras és lézeres nyomtatók vannak használatban, mivel a 3D nyomtatók ára még meglehetősen magas. Emiatt érdemes inkább még meglévő készülékeinkbe venni minőségi tintapatronokat vagy tonereket.

A Toner Depot épp ezen igény kielégítésére hoztuk létre immár több, mint egy évtizede, 2008-ban.

Minden népszerűbb nyomtatóhoz kínálunk patronokat és tonereket; választékunkat nem csak az újabb típusokkal bővítjük, hanem a régi, de elterjedtebb nyomtatókba való termékeket is kínálatunkban tartjuk. Legyen otthon Hewlett-Packard (HP), Brother, Dell,Xerox, Konica Minolta, Kyocera, OKI, Panasonic, Ricoh, Sharp, Philips, Toshiba, Canon, Lexmark, Epson, Samsung vagy IBM nyomtatója, nálunk valószínűleg megtalálja a patront, amit keres. Amennyiben mégsem, bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, és ők beszerzik Önnek, amire szüksége van. A Toner Depot nem csupán eredeti, gyári tonereket és patronokat kínál, hanem ezekhez hasonló minőségű, de jóval költséghatékonyabb kompatibilis és alternatív termékeket is. A kompatibilis patronok tulajdonképpen a gyáriak replikái. Bármennyire jók is, sok gyártó próbál tenni az utángyártott termékek ellen, így előfordulhat, hogy illesztőprogramjuk frissítése után nem hajlandóak kezelni a nem eredeti patronokat; ezért is érdemes elkerülni a frissítéseket, amennyiben az nem feltétlenül szükséges.

Jól tudjuk, hogy a kifogástalan nyomtatáshoz remek minőségű papír is szükséges, ezért webáruházunkban mindent megtalál, amire csak szüksége lehet.