klíma karbantartás

Mesterségünk a klíma!

Lehet, hogy ma már Ódor Klímának hívnak minket és nem Klíma Duónak, azonban csak a név változott, hiszen hozzáállásunk, elhivatottságunk és szakértelmünk változatlan. Fontosnak tartjuk, hogy bár évtizedek óta a szakmában vagyunk, folyamatosan fejlődjünk és tanuljunk, és megismerjük a legújabb technológiákat is. Így biztosíthatjuk, hogy szolgáltatásaink nem csak magas minőségűek, de mindig korszerűek is lesznek.

A légkondicionálók beszerelése és beüzemelése mellett foglalkozunk szervizzel és javítással is, hiszen mesterségünk a klíma. Keszthely és Hévíz ötven kilométeres körzete jelenti tevékenységi körzetünket.
Egy légkondicionáló készülék élettartamát nem egyszerű előre megjósolni, hiszen az bármennyi lehet; akár húsz év, ugyanakkor pár hét is. Ez sok tényezőtől függ, azonban a klíma márkája az egyik legfontosabb. Sokan követik el azt a hibát, hogy noname készüléket vesznek, ami később megbosszulja magát. A kiválasztáskor mindenképpen érdemes szakember segítségét igénybe venni, azonban elmondható, hogy a rövid garanciális idő és a feltűnően alacsony ár általában nem kecsegtet sok jóval.

Természetesen a rendszeres klíma karbantartás is elengedhetetlen, ha azt szeretnénk, hogy légkondicionálónk sokáig működjön megbízhatóan.

A légkondicionálókat a klímaszezon előtt mindenképpen ajánlott átnézni. Ha konkrét szerelést nem is igényel, a légszűrők megtisztítása és a kültéri egység falevelektől és egyéb szennyeződésektől történő megszabadítása elengedhetetlen.

Ebbe nem érdemes saját kezűleg belekezdeni, hiszen egyrészt a mai, modern klímák már meglehetősen összetettek, illetve így könnyedén elveszíthetjük a garanciát. Inkább vegye fel a kapcsolatot az Ódor Klíma szakértő csapatával! Az időpont egyeztetése után ingyenes felmérést és tanácsadást végzünk, ezt követően árajánlatunkat írásban adjuk át. Az elvégzendő feladatot mindig a lehető legmagasabb minőségben, hatékonyan és precízen végezzük el. Munkánkra mindig garanciát vállalunk. Kérdéseivel bátran fordulhat munkatársainkhoz.