nemzetközi költöztetés

Legyen szó bármilyen költözésről is, az mindenképpen rengeteg tennivalóval jár, azonban ha egy másik országba költözünk, ez hatványozottan így van.

A csomagolás is elég nagy munkának számít, de természetesen ott van még a bútorok szerelése is. Például egy szekrény a mozgatásakor pusztán a saját súlya miatt is deformálódhat vagy sérülhet, de egy franciaágyat sem a legjobb ötlet egyben cipelni lépcsőfordulókban. Éppen ezért a nagy méretű és/vagy nehéz bútorokat szállítás előtt elemeikre kell szerelni.

A Visszük.hu csapata tapasztalt, profi költöztetőkből áll, akik kérésére nem csupán szakszerűen becsomagolnak, hanem a bútorszerelést is elvégzik. Amennyiben minket választ, maradéktalanul biztos lehet abban, hogy minden bútor és csomag tökéletes állapotban érkezik meg új otthonába. Természetesen az előre nem látható, tőlünk függetlenül bekövetkező eseményekre is gondolunk, így biztosítással is rendelkezünk.
Megbízható, gondosan karbantartott teherautóinknak és évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően a nemzetközi költöztetés során esetlegesen felmerülő akadályokat is minden gond nélkül vesszük. Legyen szó

Európa bármelyik városáról, mi kifogástalanul elköltöztetjük, vagy épp hazaköltöztetjük onnan.

Nálunk minden fuvar, aminek távolsága meghaladja az ötszáz kilométert, a nemzetközi költöztetés kategóriába esik árazás szempontjából, akkor is, ha teljes mértékben Magyarország határain belül valósul meg, mivel logisztikailag nem különbözik egy valóban nemzetközi fuvartól.
Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!