vízkezelés

Az Agrovíz egy vízkezelésre szakosodott cég. A háztartási felhasználás mellett ipari felhasználással is foglalkozunk, tevékenységi körünk magába foglalja többek között a mezőgazdasági, erdészeti és üzemi víztisztítást, valamint vízlágyítást is.

Magyarország területének a legnagyobb részén igen kemény a víz, ezért a vízkezelés leggyakrabban vízlágyítást jelent. A víz keménysége a benne feloldott ásványi anyagok mennyiségétől függ, ezek leggyakrabban, de nem kizárólag szervetlen magnézium és kalcium. Ezek fogyasztása a szerves kalciummal és magnéziummal ellentétben nem egészséges, mivel ezeket az emberi szervezet nem tudja teljesen lebontani és jól hasznosítani. Emiatt a csontokban és különböző szervekben felhalmozódnak, elősegítve számos egészségügyi probléma kialakulását.

A kemény víz mindemellett vízkövesedést is előidéz, ami a vízzel érintkező eszközök idő előtti elromlásához, illetve a csövek eltömődéséhez vezethet. Ennek megelőzésére cégünktől beszerezhet és beszereltethet remek minőségű vízlágyító készülékeket.

A lágyabb víz mellett a tisztább víz is gyakori igény, mivel sok helyen a csapvíz nem csupán az átlagosnál is klórosabb ízű, de nem is megfelelően tiszta. Vannak, akik az ivásra szánt vizet felforralják, azonban a hő csupán a baktériumoktól szabadít meg, a vízbe került hormonkészítmények maradványai, a klór és más szennyeződések sajnos maradnak.

A palackozott ásványvizek fogyasztása is jó megoldásnak tűnhet, azonban ez igen drága, kényelmetlen, és a rengeteg műanyag palack miatt nem túl környezetbarát alternatíva. Cégünk ezzel szemben észszerű megoldást kínál: elérhető árú, minőségi vízszűrő berendezéseink segítségével otthonában mindig lesz tiszta és kifogástalan minőségű víz.
Keressen minket bizalommal!