Elektromos_torolkozoszarito

Eljött az ideje, hogy radiátoraink, melyek télen melegen tartják otthonunkat, ne csak hasznosak, de esztétikusak is legyenek.

A Netkazán webáruházban kapható fűtőtesteket nem kell elrejtenie a sarokban, hiszen modern, igényeslapradiátorokat, fűtőpaneleket kínálunk. Ezek már össze sem hasonlíthatók régi öntöttvas társaikkal, a lakás dekoratív kiegészítői is lehetnek, bármely szobába beleillenek. Az elektromos fűtéstől sokan ódzkodnak, pedig nem drágább, mint a gáz vagy a fatüzelés.

Vegyünk példának egy hajszárítót, ami 1200-1600 W-os. Ha egy teljes órán át szárítaná a haját, akkor 1,2-1,6 KWh-t fogyasztana. Egy 750 W-os elektromos radiátor viszont könnyedén melegen tart egy 5 négyzetméteres szobát. Ha naponta 2-4 órát fűt, akkor is annyit fizet, mintha egy órán keresztül hajat szárított volna. Egy 1500 W-os radiátorral egy 10-12 négyzetméteres szobát ki lehet fűteni, és ez még mindig csak a hajszárító fogyasztása. 2500 Wattal már 18-20 négyzetmétert melegíthetünk.

Fürdőszobákba kiváló megoldás egy elektromos törölközőszárító radiátor beszerelése, melyből szintén többféle kapható webáruházunkban.

Különböző méretű fehér és krómozott, íves vagy egyeneskivitelű modellek közül választhat, beépített termosztáttal, egyes típusok ventilátoros kiegészítéssel vannak ellátva. Gyors felfűtés és 24 órás auto funkció jellemzi valamennyi terméket.Ugye Ön is szeret a zuhany alól kiszállva puha, meleg törölközőbe bújni?

A törölközőszárító radiátor segítségével nem csak ezeket tarthatja szárazon, de a fürdőszoba elektromos fűtését is megoldhatja egyszerre. A radiátorok modern, formatervezett, stílusos darabok, amelyek minden fürdőszobába illenek.