szőnyeg kiárusítás

Minden lakást otthonosabbá lehet varázsolni néhány apró trükkel vagy berendezési tárggyal. Ha saját lakásban, albérletben, netán kollégiumban laksz és üresnek, idegennek érzed a szobád, valami nem teljes benne, pár jól kiválasztott kiegészítővel orvosolhatod ezt az érzést.

A szoba hangulatán sokszor egy egyszerű szőnyeg tud igazán nagyot dobni. Egy szőnyeg vidámságot, eleganciát vagy lazaságot vihet a helyiségbe, csak rajtad múlik hogyan választasz és mit hozol ki belőle.Nem kell padlókárpitot vásárolnod, elég egy kisebb kész szőnyeg, hogy változtass a környezet egyhangúságán. Nem csak esztétikai szempontból előnyös egy szőnyeg, hanem hőszigetelő tulajdonsága miatt is. Miért lépnél egy hideg járólapra vagy parkettára, amikor egy puha, meleg szőnyeg sokkal kellemesebb?Ha pénztárcabarát megoldást keresel, a Szőnyeg Katalógus szőnyeg kiárusítását és akcióit ajánljuk figyelmedbe! Webáruházunkban többszáz variációt kínálunk; találsz rongyszőnyegeket, futókat, fürdőszobai kilépőket, hosszú- és rövidszálú szőnyegeket sok-sok színben és mintával.

Ha eldöntötted, hogy melyik szobába és hova szeretnéd a szőnyeget, mérd le, hogy mekkorára lenne szükség. Az aktuális trendek szerint a túlméretezett szőnyeg a befutó, de ez a helyiségtől függ! Figyelj az esetleges nyíló ajtókra, hogy véletlenül se legyen nekik útban a kárpit! Kisebb fürdőszobában a mosógép vagy szekrény alá se kerüljön a szőnyeg széle, mert az nem túl esztétikus és nem is praktikus. Dolgozó saroknál is figyelj rá, hogy az íróasztal székét könnyen tudd használni, ne akadjon bele a szőnyeg szélébe, mert ez sok bosszúságot okoz. Étkezőben szintén ügyelni kell erre, inkább legyen nagyobb az asztal alá szánt kárpit, minthogy folyton felgyűrődjön a széle.

A különböző helyiségekben különféleképpen játszhatsz a színekkel, anyagokkal. A pihe-puha, süppedős shaggy szőnyegek pihenésre, játékra hívnak, ezért ezeket hálószobába, gyerekszobába válaszd. Akevésbé kényes, rövidszálú anyagok ideálisak nappaliba, előszobába, konyhába. Különösen praktikus és hálás választás egy mosható rongyszőnyeg, ami tényleg bárhol jól mutat.

Ha fontosnak tartod a trendeket a lakberendezésben, most nagyon népszerűek a geometriai mintázatú szőnyegek. Ezek fantasztikusan illenek egy minimál stílusú lakásba, vagy egyszínű bútorok mellé. Reneszánszukat élik az állatprém formájú szőnyegek is, persze nem valódi szőrméből. Ezek a hihetetlenül puha „prémek” meghittséget és melegséget sugároznak, bátran tehetők nappaliba vagy hálószobába is. Találsz valósághű, állatmintás darabokat, de natúr, fehér, sötét és pasztell színűeket is. Rózsaszínben tökéletes kiegészítője akár egy tinilány szobájának, vagy fehérben egy glamour stílusú, nőies lakásnak.

Keresd a Szőnyeg Katalógus webshopban a szőnyeg kiárusítás darabjait, melyeket verhetetlen áron kínálunk. Raktárunkban többezer jobbnál jobb, minőségi szőnyeg található, amik között mindig vannak kifutó vagy akciós modellek. Ezért, ha szűkös a költségvetésed, érdemes rendszeresen visszanézned hozzánk a kedvező ajánlatokért!